2018

Angels of Death
10

Angels of Death

Rejçëll 13-vjeçare zgjohet për ta gjetur veten të bllokuar në bodrumin e një ndërtese të braktisur. Pa ndonjë kujtim, apo edhe një të dhënë se ku ...
My Hero Academia: Two Heroes
9.6
1080p

My Hero Academia: Two Heroes

I Plotfuqishmi dhe Deku pranojnë një ftesë për të vizituar një qytetin lundrues i quajtur Ishulli-I i bërë nga njeriu ku ata takohen me një vajzë ...
Dragon Ball Super Broly
10
720p

Dragon Ball Super Broly

Goku dhe Vexhita ndeshen me Brolin, një luftëtar saijan ndryshe nga çdo luftëtar që janë ndeshur më parë.   Shiko ( Rekomandohen↓ ) ...
Super Dragon Ball Heroes
9.4

Super Dragon Ball Heroes

Luftëtarët e Dragon Ball Z nisen në një misison për të shpëtuar Tranksin nga Planetet e Burgut. Kjo anime është bazuar në lojën “Dragon ...