2016

ReLIFE
10

ReLIFE

2016

ReLIFE

Arata Kaizaki (27) hoqi dorë nga puna të cilën mori menjëherë pas diplomimit, pas tre muajsh. Jeta e tij nuk shkoi mirë pas kësaj. Tani prindërit ...
Your Name | Kimi No Na Wa
9.4
720p

Your Name | Kimi No Na Wa

Gjimnazistët Mitsuha dhe Taki janë plotësisht të panjohur duke jetuar jetë të ndara. Por një natë, papritur ndërrojnë vendet. Mitsuha zgjohet në ...
My Hero Academia
9.4

My Hero Academia

Një djalë superhero-dashës pa ndonjë superfuqi është i vendosur të regjistrohet në një shkollë prestigjioze heroi dhe të mësojë se çfarë do të ...