2015

Charlotte
8.2

Charlotte

2015

Charlotte

Teksa në sipërfaqe Yuu Otosaka duket të jetë vetëm një adoleshent simpatik dhe inteligjent, ai ka një sekret – ai ka aftësinë të kalojë në ...
One Punch Man
9.2

One Punch Man

Historia e Saitama, një hero që e bën këtë vetëm për qejf dhe mund të mposhtë armiqtë e tij me një grusht të vetëm.
Dragon Ball Super
9.4

Dragon Ball Super

Gjashtë muaj pas ngjarjeve të Dragon Ball Z, Toka është në paqe, por diçka zgjon të keqen e galaktikës nga gjumi, Zotin e Shkatërrimit Birus. I ...