2014

Tonari no Seki-kun
10

Tonari no Seki-kun

Në mes të klasës në një shkollë të caktuar, Rumi Yokoi, një studente e zellshme, e ka kthyer jetën e saj në klasë me kokë poshtë kur shoku i saj ...
Tokyo Ghoul
10

Tokyo Ghoul

Tokio është bërë një qytet mizor dhe i pamëshirshëm, një vend ku krijesa të këqija të quajtura “ghoul” ekzistojnë së bashku me ...