The Promised Neverland

The Promised Neverland

May. 25, 2019
Vlerësimi Yt: 0
10 4 vota

Creator

Creator

Stafi

Video trailer

Përshkrimi

Njeriu i adhuruar si mami nuk është prindi i vërtetë. Njerëzit që jetojnë së bashku këtu nuk janë vëllezër dhe motra. Shtëpia Gracefield është vendi ku jetojnë fëmijët jetimë. Një shtëpi e pazëvendësueshme ku 38 vëllezër, motra dhe mami jetojnë jetë të lumtura, edhe pa lidhje gjaku. Megjithatë, jetës së tyre të përditshme papritmas i erdhi një fund i papritur një ditë…

The Promised Neverland
Lançimi i Parë May. 25, 2019
Lançimi i Fundit May. 25, 2019

Sezonet dhe Episodet

1 Sezoni 1 May. 25, 2019

Posto një koment

Emri *
Add a display name
E-maili *
Your email address will not be published
Website