Filmat Më Të Mirë

Po Ngarkohet...

Filma

9
Crystal Sky of Yesterday
9.8
720p

Crystal Sky of Yesterday

Historia e disa studentëve të shkollës së lartë në një fshat kinez, ëndrrat e tyre, miqësitë dhe romancat.   Shiko / Shkarko ...
Your Name | Kimi No Na Wa
9.4
720p

Your Name | Kimi No Na Wa

Gjimnazistët Mitsuha dhe Taki janë plotësisht të panjohur duke jetuar jetë të ndara. Por një natë, papritur ndërrojnë vendet. Mitsuha zgjohet në ...
Dragon Ball Z: The Return of Cooler Me Titra Shqip
8.3
BluRay

Dragon Ball Z: The Return of Cooler Me Titra Shqip

Cooler ka ringjallur veten si një robot dhe po skllavëron popullin e Namekut të Ri. Goku dhe skuadra duhet të ndihmojnë.   Shiko / Shkarko ...
My Hero Academia: Two Heroes
9.6
1080p

My Hero Academia: Two Heroes

I Plotfuqishmi dhe Deku pranojnë një ftesë për të vizituar një qytetin lundrues i quajtur Ishulli-I i bërë nga njeriu ku ata takohen me një vajzë ...
Dragon Ball Super Broly
10
720p

Dragon Ball Super Broly

Goku dhe Vexhita ndeshen me Brolin, një luftëtar saijan ndryshe nga çdo luftëtar që janë ndeshur më parë.   Shiko ( Rekomandohen↓ ) ...